Så er det snart efterår

Hej med jer.

Ja jeg må jo nok indrømme jeg ikke rigtig er kommet i gang med denne her blog side, men nu skal det være, bedre sent end aldrig.

Vi går efteråret i møde, og det betyder nye lækre jersey stoffer på hylderne til jeres kjole bestillinger. Jeg glæder mig allerede til at få fingrene i dem og sy den ene lækre jerseykjole efter den anden til jer. Der bliver print for enhver smag, blomstret, abstrakt, enkle mønstre og vilde mønstre. 

Husk at alle kjoler der ligger her på shoppen er tænkt som inspiration til hvordan din kjole kan komme til at se ud. Der kan altid mixes rundt på modeller og stoffer, ærmelængder , halsudskæringer og så videre. Er du det mindste i tvivl om noget så skriv endelig til mig, der ligger en lille turkis messenger knap hernede i højre hjørne af shoppen, jeg sidder klar til at hjælpe dig. Du er osse altid velkommen til at komme ud på Syfabrikken og få taget mål samt prøve modeller. Skriv til mig og vi aftaler en tid du kan komme forbi.

Lige nu er jeg i fuld gang med at sy august kjole tilbud og lave om på hele systuen. Min mand er nemlig billedkunstner, og vi har besluttet at syfabrikkens lokale osse skal være hans galleri.Så fremover vil væggene været prydet med hans fede billeder, det bliver så godt. Du kan se noget af det han laver her på www.mokvist.dk 

Nu vil jeg rykke tilbage til symaskinen og få nogen ordre klar. I får lige lidt billeder af nogen af de kommende stoffer.

God weekend til jer alle.

Kh. Christina