Pakker til unika kjoler


Du kan frit kan vælge hvilken af mine grundmodeller din unika kjole skal syes i. Det vil dog stadig være mig der finder ud af hvordan stofferne i din pakke bliver sat sammen, da det helt er pakken der er med til at afgøre det, og størrelsen på stof stykkerne. Men du er velkommen til at sende mig billeder af nogle af mine unika kjoler som du godt kan lide så vil jeg prøve at tænke det ind når jeg laver din kjole.

Pakkerne bliver sat sammen af forskellige overskuds stoffer fra min kjole "produktion" og af småstykker jeg får lov at købe fra en af mine grossister, og så bliver der tilføjet lidt fra hylderne så der kan blive en fuld pakke.

Du vælger selv hvilken grundmodel din kjole skal syes i, Linea Else og Josefine koster lidt ekstra , skal du have lommer, hætte eller andre detaljer tilkøber du dem her : DETALJEKØB

Længden på kjolen er max 110 cm. skal den være længere er det ekstra køb ude i detalje kategorien.

Jeg forbeholder mig retten til at tilføje ekstra stof hvis det bliver nødvendigt , men det vil selvfølgelig passe ind i din pakke, og jeg skal nok give dig besked.


Mit unika kjole koncept giver dig mulighed for at få en helt personlig kjole som ingen andre har, syet lige til dig og din krop.

Har du spørgsmål så skriv endelig til mig via den turkise messenger knap nede i højre hjørne.  Jeg svarer det hurtigeste jeg kan. 

Billederne lige herunder er eksempler på tidligere unika kjoler jeg har syet til søde kunder.

  


Ingen varer i denne kategori